Om October

October Design ble etablert i 2007 av Anita Boysen etter at hun flyttet til Tønsberg fra Oslo og sin tidligere arbeidsgiver gjennom 5 år, Dinamo PR. Siden den gang har October vært en enkvinnesbedrift og opplevd en solid og stødig pågang av spennende kunder og varierte oppdrag. 

Lang fartstid i faget, erfaring fra de store og de mindre kundene og evnen til å lytte til kundens behov har gitt October et solid grunnlag for håndtere de fleste oppgaver innenfor grafisk design. Fordelen med å være freelancer er fleksibilitet, et tett samarbeid med kunden under hele prosessen og at man kan tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser godt under de tradisjonelle byråene.

October Design trives med å jobbe i bredden og kan produsere det meste innen grafisk design: rapporter, magasiner, logoer, profil,  pakning, web og interiørdekor. Anita har dessuten et godt nettverk med underleverandører på tekst, foto, illustrasjon og web-programering som hentes inn ved behov. 

Har du en visuell utfordring, eller behov for å få frem et budskap på en kreativ, effektiv og hensiktsmessig måte, ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Vi snakkes!

M: +47 415 72 334

E: anita@october.no